Indicatoren op Vrouw In De Overgang u moet weten

Dame en overgang - de ergernissen


Vóór de overgang kan zijn je belangstelling en zorg teneinde het welzijn van jouw kids en omgeving, sterker dan jouw boosheid en ergernis. Immers, jouw wilt een vrede bewaren teneinde je kinderen ons betrouwbare en rustige fundering te melden wegens hun ontwikkeling en expansie. Voordat jouw menstruatie onregelmatig is, merk je alang dat jouw prikkelbaarder bent. Jouw ergert jouw veel sneller met lieden en situaties, welke je voorheen ook niet opvielen en die jouw altijd gewoon vond.

 

Vrouwen in de overgang


Prikkelbaarder word jouw ook in je werk, in de omgang met jouw collega's en naar je man en kids toe. Je kunt niet zo betreffende ze hebben en verdragen.
Ontstaan betreffende de Overgang

Op welke manier dichter je bij een overgang komt, hoe ondragelijker dit kan zijn om afgeleid te worden ofwel bestookt te worden betreffende vragen. Vragen met je man ofwel kids bijvoorbeeld: "Als gaan wij bunkeren? Is mijn broek gewassen? Daar waar liggen mijn sokken?" Ze doen je regelmatig uiteen spatten aangaande binnen. "Dit lijkt immers of ze allemaal afhankelijk bestaan met mij!

Hoezo ben ik altijd verantwoordelijk? Mankeren ze soms hetgeen met hun handen of hersenen?" belangstelling jouw je af.
Tegelijk ontdek je, dat jouw dit patroon altijd alleen in stand hebt gehouden. Het voelde ook wel aangenaam om onmisbaar te zijn.

 

De Overgang voor vrouwen


Langzaam verlies jouw jouw geduld op al die niveaus; thuis en op je werk. Je hersenen wijzigen.
Jouw voelt het gerommel over een krachtige vulkaan in jouw, welke op uitbarsten staat.
Ons stem die schreeuwt: "Voldoende!"

Jouw staat op de drempel over ons: 'Overgang'

Hormonen en verschijnselen
Het Autonome Zenuwstelsel
klik op plaatje teneinde te vermeerderen
Zenuwstelsel_Overgang

Het autonome zenuwstelsel regelt tezamen betreffende het hormoonstelsel het voortdurend behouden met een omstandigheden in dit lichaam, het inwendige milieu. Het is verantwoordelijk wegens de functie en de coördinatie over inwendige organen, onder andere de hartslag (verhogen ofwel verlagen) en de spijsvertering. Tevens regelt het een werking aangaande gladde spieren (bijvoorbeeld in de darmen) en de uitscheiding van allerlei klieren.

Dit autonome zenuwstelsel bestaan uit een paar segmenten welke samen een organen in het lijf sturen; immers dit (ortho)sympatisch en dit parasympatisch zenuwstelsel. Deze beschikken over ons tegengestelde werking. Ieder orgaan bezit ons tak betreffende het orthosympatisch en ons tak aangaande dit parasympatisch zenuwstelsel.

Impulsen uit dit sympatisch zenuwstelsel produceren dit lijf geschikt voor actie. Hart en ademhaling versnellen, daar komt meer suiker in dit bloed (teneinde energie vrij te maken) en een spijsvertering vertraagt.
Het parasympatisch zenuwstelsel remt een hartslag en de ademhaling én toeneemt de spijsvertering.

Dit sympatisch gedeelte kan zijn uiteraard gericht op actie (arbeid). Dit versnelt ademhaling en hartslag, waardoor jouw bijvoorbeeld mag wegvluchten voor een vijand. Dit bevordert ernaast een assimilatie (het vervaardigen betreffende organische stoffen die dit lichaam benodigd heeft).
Dit parasympatisch gedeelte echter is gericht op rust, het zorgt immers voor een remming betreffende de hartslag en een ademhaling.

 

Een invloed over hormoonveranderingen voor vrouwen in overgang


Oestrogeen zorgt tussen andere een evenwicht met parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel. Dikwijls zijn wij het niet zo expres van een activiteiten betreffende het zenuwstelsel, daar ze 'autonoom' (alleen, zelfsturend) verlopen.

Veranderingen en schommelingen in dat oestrogeen, zoals welke er gedurende de overgang voortdurend bestaan, geven het zenuwstelsel aldoor wisselende boodschappen: innerlijke stress.
Ons zenuwstelsel staat onder druk gedurende onze overgang, en mag ons 'inwendige leefmilieu' nu dikwijls ook niet doorlopend behouden, de coördinatie kan zijn ontregeld en dat voelen wij.....: Overgangsverschijnselen

En dan wordt je gedwongen Zeker welke stap retour te doen...Je dagen anders in te delen, je leert "neen" te zeggen en te minderen..Accepteert het jouw "bankuurtjes" in dien lassen.

Jouw geeft alleen alang aan dat het lijkt alsof jouw zenuwstel op tilt slaat en het kan zijn verder zo in een overgang. Op de informatiepagina's aangaande deze site kun jouw bekijken aan dit sympatische en parasympatische zenuwstelsel.

Je voel me slechts maar aangenaam in mijn bed ofwel op een bank met ons dekentje en ons kruik. Door die vermoeidheid heb verder nergens zin in. Geen zin in hete spullen en blijft het liefste de gehele dag lekker thuis.

En ze bezit veelal mijn onderrug gewreven teneinde bindweefsel en spieren flexibel te behouden. Ik kreeg tevens oefeningen aangaande haar, en moest toch ook heel wat bewegen, bijvoorbeeld stappen (en daarenboven waar mogelijk harde ondergrond vermijden).

Innerlijke stress door een ontregelde hormonen over een overgang, kun je jouw moeilijk voorstellen. Dit werk dat jouw doet vind je immers opwindend, of in jouw gezin zijn verder geen verschillende problemen.

Deze lichamelijke en psychische veranderingen tezamen worden dit wordt ook wel de “overgang” genoemd. Een verschijnselen, verschijnselen & klachten m.b.t. overgang en menopauze ogen tegelijkertijd bekend mits:

Je ga er ook niet eens mee tot mijn huisarts, omdat ik heb weet begrepen over jullie het ze je vol wensen afhaken met medicijnen, en daar begin ik verder niet met.

Tevens je op dit moment verga van een pijn overal en je ben zo moe en uitgeput. Hoop dat je ons weinig erkenning in deze verhalen vind, omdat zo ervaar je jouw ook niet zo enkel. Je weet immers dat dit geen aardig leven kan zijn teneinde zo elke dag op te staan en te overwegen hetgeen heb je vandaag alweer. Wil jouw sterkte.

Je zei mijn lange lijst betreffende overgangsklachten en dat je er elke dag ziek over ben, er werd totaal overheen gewalst en niet op gereageerd.

Ook ik heb dat nog almaar dat ik me ongerust maak. Precies wat je zegt een ieder ervaart dit anders en schrijft dit uiteraard anders op deze plaats op.

De verschillende dag betreffende de laatste menstruatie; een eierstokken beschikken over een oestrogeenproductie gestaakt.

Gijsje66 schreef:je zweet enorm hetgeen af een laatste 2 weken. bekijk het hier Tevens 's nachts, vervolgens lig je te piekeren en alvorens je daar buitengewoon in heb begint dit wederom.

Ik herken mezelf zeker niet retour deze dagen. Het aangaande het winkelen herken ik doch al te echt. Sta je in de webwinkel, gaat pardoes mijn hartslag omhoog voor de kassa. Ik wensen zijn hier straat. Huh? Tuurlijk niet, je sta gewoon in gelijke webwinkel waar je al jaren buiten problemen heenga!!

Kan zijn die stijfheid ons bekende klacht bij je ? En bestaan er verdere vrouwen die tevens het idee beschikken over het niet enkel een spieren en gewrichten, maar tevens een botten zeer lijken te doen?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op Vrouw In De Overgang u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar